Το Επιμελητήριο Ξενοδόχων Ελλάδας “έστρωσε” Greek Breakfast με Τσικουδιές… Η έκθεση Xenia 2019 ολοκληρώθηκε μαζί με όλες τις δράσεις του Επιμελητηρίου Ξενοδόχων Ελλάδας, του Greek Breakfast και του chef Στράτου Ιωσηφέλλη.

Με σύνθημα «Κάθε πρωί στρώνουμε τραπέζι σε όλη την Ελλάδα», το Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μια από τις πιο σημαντικές δράσεις όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής κληρονομιάς αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, φιλοξενήθηκε για πρώτη χρονιά στην έκθεση XENIA 23 – 25 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Tο ByRaki flavor απόλαυσαν στην έκθεση Xenia 2019 και στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στις δράσεις του Greek Breakfast με επιλεγμένες γεύσεις από τον Consultant Chef Στράτο Ιωσηφέλλη.

Ο Consultant Chef Στράτο Ιωσηφέλλη πρόσθεσε το ByRaki flavor σε δύο από τις συνταγές που πραγματοποιήθηκαν, στους Λουκουμάδες και στην Στριφτόπιτα.

Το περίπτερό επισκέφτηκαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Άντζελα Γκερέκου και ο Υπουργό Τουρισμού, κ.Χάρη Θεοχάρη οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία του Ελληνικού Πρωινού σχετικά με την ένταξη των τουριστικών καταλυμάτων στο πρόγραμμα, αλλά και τη διαδικασία πιστοποίησης που ακολουθείται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Εκδήλωσαν θερμά το ενδιαφέρον τους για την πορεία του προγράμματος και δοκιμάσαν αρκετά από τα κεράσματα που τους προσφέρθηκαν.

Με την επιμέλεια του consultant chef και πιστοποιημένου καθηγητή μαγειρικής, κ.Στράτου Ιωσηφέλλη, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού είχαν τη δυνατότητα να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών και να ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους μέσα από διαφορετικές προτάσεις – συνταγές, ενώ παράλληλα άκουσαν πολύτιμες πληροφορίες από τη Σύμβουλο Διατροφικής Αγωγής, κ. Μελίνα Σελάλμα μέσα από ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα ζωντανών μαγειρικών δράσεων.