????????????????????????????????????

Το 1954, ο Giovanni Migliorini ξεκίνησε μία μικρή επιχείρηση στην Pavia, όπου έψηνε καφέ και πωλούσε όλα τα είδη αποικιακών αγαθών. Κύριος στόχος του ήταν να δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα εξαιρετικό φλιτζάνι espresso στο σπίτι τους, όπως ακριβώς αυτόν που απολαμβάνουν στο μπαρ.

Φέτος, μετά από 60 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή καφέ, η Mokasir’s διατηρώντας σταθερή την ποιότητά της, δημιουργεί νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, όπως:

  • Ο Μονοποικιλιακός καφές σε κόκκους Colombia, Brazil, Ethiopia και India (συσκευασία 500gr), ο οποίος δεν είναι μόνο ένα χαρμάνι καφέ αλλά μία μοναδική ποικιλία, όπου η φύση, το έδαφος και το κλίμα στο οποίο μεγαλώνει την κάνει τόσο πλήρη, που από μόνη της αναδύει ισορροπημένο άρωμα.
  • Ο καφές φίλτρου ORO 100% Arabica (συσκευασία 250gr) με ελαφρύ καβούρδισμα και κατάλληλο άλεσμα δίνει ένα έντονο και αρωματικό φλιτζάνι καφέ.
  • Οι συμβατές κάψουλες Nespresso σε τρεις ποικιλίες ORO, PREGIATO και SELEZIONE (συσκευασία 10 τεμαχίων) για να απολαμβάνετε ένα espresso Mokasir’s στο σπίτι ή το γραφείο.

Επιπλέον, η Mokasir’s ανανεώνει πλήρως το σχεδιασμό των προϊόντων της με σύγχρονη αισθητική χρησιμοποιώντας νέα υλικά συσκευασίας.

Πρόκειται για ριζική ανανέωση, την οποία η Mokasir’s αντιμετώπισε με ενθουσιασμό, έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα του καφέ και των προϊόντων της, που -παρά την αλλαγή της εμφάνισης- έχει παραμείνει αναλλοίωτη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κλεισθένους 217, 15344, Γέρακας

Τηλ.: 210 6047128

E-mail: info@mokasirs.com.gr

Website: www.allaboutcoffee.gr

Facebook