Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει για 7η χρονιά, μεγαλύτερη, με περισσότερες καινοτόμες προτάσεις και σε νέο εκθεσιακό χώρο. Η έκθεση  ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών και τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO, στο Μαρούσι.
Πιστή στην ενίσχυση και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και στην προβολή της εγχώριας γαστρονομίας, η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition δίνει για άλλη μια φορά την δυνατότητα σε μικρούς παραγωγούς με ποιοτικά προϊόντα να συνάψουν εποικοδομητικές και συμφέρουσες συμφωνίες, να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο στην αγάπη του κοινού, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να πρωταγωνιστήσουν στη μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή.

Στην έκθεση θα παρευρίσκονται:

  • Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.
  • Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στη δική τους ξεχωριστή ενότητα «Bio Corner»
  • 27 Ιταλοί παραγωγοί από την Καλαβρία που παράγουν με αρχαίους Ελληνικούς σπόρους
  • Οι ενότητες “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” και “Greek Dish Challenge” με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
  • 10 Masterclass από επαγγελματίες sommelier και chef σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες: Τυρί & Κρασί/Αλλαντικά & Μπύρα/Αλίπαστα, Ελιές  & Συνοδευτικά Αποστάγματα/Μέλι & Βότανα
  • Η νέα ενότητα για το μέλι με τίτλο “Honey Bar” με επιλεγμένα μέλια και παράγωγα μελιού απο τους εκθέτες μας τα οποία παρουσιάζονται από ειδικούς του είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://expotrof.gr/