Ναι, αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος! Το Coffea Arabica είναι το επίσημο όνομα αυτού που είναι συνήθως γνωστό ως Coffee Honey! Αυτό είναι το μέλι που έχει φυσικά μια γεύση καφέ. Σε αντίθεση με το μέλι που είναι τεχνητά αρωματισμένο με έγχυση, το μέλι coffea arabica κερδίζει φυσικά τη γεύση του καφέ από το νέκταρ των φυτών καφέ.

Δεδομένου ότι τα φυτά καφέ αυτο-επικονιάζονται, οι μέλισσες δεν χρειάζονται για την επιβίωσή τους. Παρόλα αυτά, οι μέλισσες εξακολουθούν να προσελκύονται από λουλούδια καφέ. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μέλισσες έλκονται περισσότερο σε φυτά των οποίων το νέκταρ περιέχει καφεΐνη!

Το Coffee Honey περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμίνης C, καλίου και ασβεστίου. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης περίπου 0,18 έως 12,02 mg ανά kg καφεΐνης. Μην ανησυχείτε, θα πρέπει να καταναλώσετε περίπου 7 κιλά μέλι καφέ για να φτάσετε την ποσότητα της καφεΐνης που βρίσκεται σε ένα μόνο φλιτζάνι καφέ!

Όπως και ο καφές το ποτό, το μέλι του καφέ έχει σκούρο χρώμα με πλούσια και βαθιά γεύση!

Το μέλι είναι ένας νέος και υγιής τρόπος για να γλυκάνετε τον καφέ σας! Όχι μόνο παρέχει μια νέα διάσταση στο ρόφημά σας, αλλά παρέχει επιπλέον πολλά οφέλη για την υγεία!

Σίγουρα το Coffee Honey είναι μια ιδιαίτερη ποικιλία που εύκολα μπορεί να ενσωματωθεί σε όλα τα ροφήματα με βάση τον καφέ!

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μελιού αντί για ζάχαρη για να προσθέσετε αυτό το επιπλέον κομμάτι γλυκύτητας στον καφέ σας. Περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, έχει χαμηλό GI και είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας. Ικανοποιεί επίσης την γλυκιά επιθυμία σας χωρίς τον κίνδυνο αύξησης βάρους!

Όχι μόνο είναι υγιές, αλλά υπάρχουν και πολλοί τύποι μελιού για να διαλέξετε. Κάθε τύπος προσθέτει μια νέα διάσταση στο φλιτζάνι με τον δικό του τρόπο!

Πηγή: www.littlecoffeeplace.com