Με δυο νέα πιάτα με πρωταγωνιστές το ρόδι και τη λεβάντα, η ομάδα του Delta Restaurant και ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος καλωσορίζουν τον Νοέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι νέες γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένες από τα υλικά που καλλιεργούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προστίθενται στο à la carte menu του εστιατορίου στα πλαίσια του Gastronomy Month στο Delta Restaurant, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο.

Η σαλάτα με κόκκινη κινόα, μαύρες φακές με ρόδι και dressing από ξύδι ροδιού και το φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο σε μπαχάρι, μοσχολέμονο, λεβάντα και μέλι συνοδευόμενο από μαύρο ρύζι, είναι τα πιάτα που θα διαμορφώνουν το νέο ειδικό μενού του εστιατορίου και θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Delta Restaurant τις Κυριακές του Noεμβρίου.

Οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχιστούν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με ειδικό μενού κάθε μήνα αφιερωμένο και εμπνευσμένο από αγαπημένα υλικά που υπάρχουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

BRUNCH: κάθε Κυριακή 11.00-16.00

À LA CARTE:  κάθε Κυριακή 16.00-24.00

Τηλέφωνα κρατήσεων: +302168091288 +306983921725  

Το pop-up εστιατόριο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο και έκτοτε λειτουργεί κάθε Κυριακή στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι Κυριακές στο Delta/δ ξεκινούν με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά, ενώ συνεχίζουν με το à la carte μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και τα υλικά της.