Η έναρξη συνεργασίας της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. με την ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ Δ. ΑΕΒΕ, ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα και σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός δικτύου, ικανό να καλύπτει όλοκληρη την Κρήτη.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο νέο και δυναμικό επενδυτικό πλάνο της Segafredo, που εστιάζει στους ανθρώπους της εταιρίας, στις δραστηριότητες προβολής  και προώθησης, αλλά και στις after sales υπηρεσίες και στις δυναμικές συνεργασίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ Δ. ΑΕΒΕ με 4 αποθήκες σε όλη τη Κρήτη (2 στο Ηράκλειο και από 1 σε Ρέθυμνο και Χανιά) και με 100 άτομα προσωπικό,  εξυπηρετεί πολυάριθμες εταιρίες στο χώρο του Food & Beverage (RETAIL & HORECA), και καπνικού, και αποτελεί πλέον στρατηγικό συνεργάτη της Segafredo στην Κρήτη.

Ταυτόχρονα, η ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ Δ. ΑΕΒΕ με την κίνηση αυτή, πραγματοποιεί την είσοδό της στη σημαντική και αναπτυσσόμενη αγορά του ΚΑΦΕ με την σιγουριά και την ασφάλεια της παγκόσμιας δύναμης της Segafredo. Σύντομα αναμένεται η λειτουργία  υπερσύγχρονων showroom για ΚΑΦΕ & Beverage  αλλά  και σημαντικές επενδύσεις σε προσωπικό και εγκαταστάσεις, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν την παρουσία της ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ Δ. ΑΕΒΕ  στην αγορά της Καφεστίασης .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε, Γιάννης Σφακιανάκης, ανέφερε ότι, η σύμπραξη της Segafredo με τον επιτυχημένο επιχειρηματία Περνιεντάκη Δημήτρη, σηματοδοτεί  τον νέο τρόπο δραστηριοποίησης στην Κρήτη, που θα συμβάλλει στη δυναμική πορεία της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε.