Για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, διοργανώνεται από την SoulFood το Thessaloniki Street Food Festival 2020. Το φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας νέες ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες, από την Πέμπτη 14 Μαΐου έως και την Κυριακή 17 Μαΐου 2020.

Η ιδέα της δημιουργίας του Φεστιβάλ, γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια, την αγάπη για το φαγητό και φυσικά την ιστορία της Θεσσαλονίκης. Παράξενες γεύσεις, παλιές και νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά. Η ιστορία της Θεσσαλονίκης προσελκύει τους foodies και δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Μπαχαρικά, αρώματα, πρώτες ύλες και συνταγές από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται εδώ. Από την Ινδία μέχρι την Αμερική, από τα ευρωπαϊκά γλυκά μέχρι το σούσι της Ασίας.

Μέσα από τις γεύσεις έρχεται η αναζήτηση μιας κοινής γαστρονομικής ταυτότητας, και η αναγνώριση και η επαφή με νέες γεύσεις. Για αυτές τις μέρες οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε ένα “νόστιμο” χωριό με διαφορετικές κουζίνες από όλο τον κόσμο, να αγοράσουν τρόφιμα, να συμμετέχουν  στα εργαστήρια και πολλά ακόμα.