Το LOT Quality Coffees αυτή  τη φορά σε συνεργασία με την Volos Brewery παρουσιάζει μια απολαυστική coffee stout με γεμάτο  σωμα, γεύση καφέ  και επιγευση από νοτες καραμέλας και σοκολάτας, με Αλκοολ στο 5,6%.

Ιδέα εμπνευσμένη το δειλινό,όταν είναι πια  αργά για άλλον ένα καφέ  και ίσως νωρίς για μια καλή μπύρα.

Σε γενικές γραμμές, οι σκουρόχρωμες μπύρες, όπως για παράδειγμα οι stout, ταιριάζουν περισσότερο με τα αρώματα του καφέ, έχοντας ήδη παραπλήσιο γευστικό προφίλ.

Η ποσότητα του καφέ που χρησιμοποιείται  συνήθως είναι χαμηλή, καθώς  επιδιώκουμε διακριτικά αρώματα καφέ, γιατί η χρήση μεγάλης ποσότητας καφέ μπορεί να «καπελώσει» τον χαρακτήρα της μπύρας.

Oι άνθρωποι του καφέ και της μπύρας δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ποτέ!  Αν είστε ανάμεσα σε μια παγωμένη  μπύρα ή σε έναν τονωτικό καφέ, τολμήστε μια Coffee Stout .

Το LOT Quality Coffees ξεκίνησε το 2017 στην Ιεράπετρα της  Κρήτης  το πρώτο  καφεκοπτείο που θέτει  βάσεις στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, εγχείρημα που  κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Η  φιλοσοφία του  παραμένει η ίδια και είναι η υψηλή ποιότητα  φρεσκοκαβουρδισμένου  και φρεσκοαλεσμένου specialty καφέ από διάφορες φάρμες του κόσμου, μπροστά στον πελάτη, να καταλήγει αναλοίωτος, γεμάτος άρωμα και γεύση στο φλιτζάνι του καβουρδισμένα άριστα από την Samba Coffee Roasters.