Συνταγή: Χριστουγεννιάτικο Ζεστό Κρασί με Μπαχαρικά
ΥΛΙΚΑ
100 ml κόκκινο ξηρό κρασί
Χυμό απο μισό πορτοκάλι
2 κ.γ. μέλι
1 ξυλάκι κανέλας
1 αστεροιδή γλυκάνισσο
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιου
1 λεπτή φλούδα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνετε σε μια μικρή κατσαρόλα πρώτα το κρασί και μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα υπὀλοιπα υλικά.
- Αφήστε το για 10 λεπτά το πολύ, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Για περισσότερο άρωμα και γεύση απο τα μπαχαρικά, στραγγίστε τα τελευταία στιγμή, πριν σερβίρετε!
- Η παραπάνω δοσολογία είναι για 2 μικρά ποτήρια κρασί.
Άρθρο από το τεύχος “Χειμώνας 2020” του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.
Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:
https://cabare.gr/cafe-bar-restaurant-marketing/cabare-magazine-4/