ΥΛΙΚΑ

100 ml κόκκινο ξηρό κρασί

Χυμό απο μισό πορτοκάλι

2 κ.γ. μέλι

1 ξυλάκι κανέλας

1 αστεροιδή γλυκάνισσο

1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιου

1 λεπτή φλούδα πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνετε σε μια μικρή κατσαρόλα πρώτα το κρασί και μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα υπὀλοιπα υλικά.
  2. Αφήστε το για 10 λεπτά το πολύ, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Για περισσότερο άρωμα και γεύση απο τα μπαχαρικά, στραγγίστε τα τελευταία στιγμή, πριν σερβίρετε!
  3. Η παραπάνω δοσολογία είναι για 2 μικρά ποτήρια κρασί.

Άρθρο από το τεύχος “Χειμώνας 2020” του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.

Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:

https://cabare.gr/cafe-bar-restaurant-marketing/cabare-magazine-4/