Τα Online Σεμινάρια της Hoteltraining, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Τα σεμινάρια αφορούν τόσο τους ήδη εργαζόμενους όσο και εκείνους που επιθυμούν να κάνουν τώρα το πρώτο βήμα της επαγγελματικής ενασχόλησης με τον τουρισμό. Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, επενδύοντας σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Hoteltraining, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος σε μία συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία που εγγυάται την επιτυχία!

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος The CPD Certification Service  με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει δρομολογήσει, λοιπόν, μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Το ακρωνύμιο CPD, σημαίνει Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους. Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η ζήτηση των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος αριθμός αναμένεται ν’ αυξηθεί αρκετά στο μέλλον.

Οι εισηγητές έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της καθοδήγησης και της προετοιμασίας για την μετέπειτα πορεία των συμμετεχόντων στον τουριστικό κλάδο. Με την επαγγελματική εμπειρία και την εξειδίκευσή τους, τους παρακινούν να ασχοληθούν ενεργά με την ειδικότητα που της επιλογής τους και να γίνουν οι καλύτεροι στον τομέα τους.  Η Hoteltraining, είναι  μία ομάδα που συγκροτήθηκε χάρη στην αγάπη της για τον τουρισμό και την επιθυμία της για μία νέα αρχή. Από εδώ και στο εξής, η δημιουργία μιας νέας γενιάς ξενοδοχοϋπαλλήλων, με ισχυρή προσωπικότητα και θέληση για εξέλιξη είναι μονόδρομος.

Όλα τα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. Αυτό σημαίνει, πως κάθε συμμετέχων θα μπορεί να παρακολουθεί τις εισηγήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί με βάση το δικό του πρόγραμμα. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει από το σπίτι και από οποιαδήποτε συσκευή- κινητό, tablet, υπολογιστή- με απλά βήματα ακόμα και για όποιον δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία.

Το κόστος για κάθε σεμινάριο είναι 49 ευρώ. Με την εγγραφή του καθένας έχει, αυτομάτως πρόσβαση στο σεμινάριο, 24 ώρες το 24ωρο για μια ολόκληρη εβδομάδα,  και για όσες φορές επιθυμεί να το παρακολουθήσει. Μετά το πέρας της εβδομάδας γίνεται η αποστολή, σε ψηφιακή μορφή, του πιστοποιητικού παρακολούθησης.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες: 

www.hoteltraining.gr

info@hoteltraining.gr

facebook Hoteltraining.gr