ΥΛΙΚΑ

  • 350γρ κιμά κοτόπουλο
  • 4 κ σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κγ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 ½ κγ βεγγέτα
  • 5 κ σούπας φρέσκια σάλτσα ντομάτας
  • 2 κ σούπας κρέμα γάλακτος light
  • μια πρέζα αλάτι και πιπέρι
  • ½ κγ γλυκιά πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίστε το κρεμμύδι στο λάδι για 2 λεπτά μέχρι να διαφωνήσει. Προσθέστε τον κιμά και σπάστε σε μικρά σβολάκια χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Τσιγαρίστε το μέχρι να διαλυθεί και μετά προσθέστε 1 ποτήρι νερό.
  2. Σε υψηλή θερμοκρασία, αφήστε το να βράσει για 8 λεπτάκια. Έπειτα, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώστε την εστία στο 2 (με βαθμό το 1 ως 9) και σιγοβράστε για 10 λεπτά επιπλέον.
  3. Αν προτιμάτε η σάλτσα σας να είναι πιο παχύρρευστη, διαλύστε 1 κ σούπας κορν φλάουρ σε λίγο νερό και προσθέστε το στην σάλτσα. Σερβίρετε με τριμμένο κεφαλοτύρι! Καλή Όρεξη!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!