Οι λεπτομέρειες κάνουν ένα καλό espresso … τέλειο! CABARE magazine 31 Μαΐου, 2016 Οι λεπτομέρειες κάνουν ένα καλό espresso … τέλειο!2016-06-24T18:33:31+03:00 ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Η εκχύλιση του espresso είναι επιστήμη. Κάθε βήμα γίνεται σχολαστικά και με ακρίβεια. Γιατί για να πετύχεις το σωστό espresso δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη! Σχετικά Άρθρα:Το επιχειρηματικό σύστημα του Espresso WorldΝέες Κάψουλες Single Origin Espresso από τον Γρηγόρη!ESPRESSO: Το μικρό ρόφημα που κατέκτησε τον πλανήτη!Τα 4M των Ιταλών για τον τέλειο espresso Coffee Island, espresso, συνταγές