Νέα καταστήματα του Γρηγόρη σε Γερμανία και Ρουμανία

Ο Γρηγόρης συνεχίζει να μεγαλώνει στην Ευρώπη καθώς νέα καταστήματα στο εξωτερικό εντάσσονται στην οικογένειά του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η ευρωπαϊκή αποδοχή του brand αλλά και η θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα franchise δίκτυα στο χώρο της ευρωπαϊκής καφεστίασης.

Με στόχο να προσφέρει καθημερινά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές τους δημοφιλείς πλέον κρύους καφέδες freddo espresso & freddo cappuccino, τους φρεσκοστυμμένους χυμούς, αλλά και τις παραδοσιακές πίτες, σάντουιτς και σαλάτες από ελληνικές πρώτες ύλες, ο Γρηγόρης εγκαινιάζει νέα καταστήματα σε Βερολίνο και Βουκουρέστι.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα εγκαινιάστηκε το 5ο κατάστημα Gregory’s στο Βερολίνο, στην οδό Kurfürstendamm 21, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης, και αποτελεί το 7ο σημείο συνολικά στη χώρα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, άνοιξε το 4ο κατάστημα Gregory’s στη Ρουμανία, στην περιοχή Dristor του Βουκουρεστίου, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ακόμα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Militari Shopping στο Βουκουρέστι.

Με πάνω από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά!