100 νικητές κέρδισαν τον αγαπημένο τους καφέ για μια εβδομάδα

 %ce%b9nfographic-%ce%b3%cf%81%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b7%cf%82

Ο Γρηγόρης γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα καφέ με τους facebook φίλους του, δίνοντάς την ευκαιρία σε 100 τυχερούς να κερδίσουν τον αγαπημένο τους καφέ Γρηγόρη, για μια εβδομάδα.

Κάθε πρωί, από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, ζητούσε από τους φίλους του, μέσα από ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook Γρηγόρης Μικρογεύματα να του αποκαλύψουν τα μυστικά τους για την πιο γευστική συνήθεια της ημέρας. Με άμεσες και εύστοχες ερωτήσεις, συγκέντρωσε πάνω από 3.812 σχόλια φίλων, 4.551 reactions και γνώρισε τις συνήθειες που έχουν οι φίλοι του Γρηγόρη σχετικά με τον καφέ τους. Έτσι λοιπόν, ένας στους δυο πίνει δυο καφέδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ πρώτος καφές στην προτίμηση τους είναι το cappuccino!

Η συμμετοχή των fans στις ερωτήσεις εξέπληξε ευχάριστα, καθώς το κοινό με ενθουσιασμό έδειχνε να απολαμβάνει τη διαδικασία και να περιγράφει όλα όσα αισθάνεται όταν απολαμβάνει τον καφέ του Γρηγόρη. Παράλληλα, 100 τυχεροί fans που απάντησαν στις ερωτήσεις κέρδισαν μετά από κλήρωση τον καφέ τους για μια εβδομάδα. Κάθε μέρα ο Γρηγόρης φτιάχνει τον καφέ μας όπως ακριβώς τον πίνουμε και μας τον σερβίρει με το πιο όμορφο χαμόγελό του!