Με ριζικά αναβαθμισμένη κουζίνα υποδέχεται το Liostasi Hotel & Suites τη νέα τουριστική περίοδο, καθώς το κορυφαίο Boutique Hotel της Ίου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο κ. Λαζάρου υπογράφει το νέο κατάλογο του εστιατορίου Grandma’s και του ολοκαίνουργιου μεζεδοπωλείου του ξενοδοχείου, ενώ έχει επίσης επιμεληθεί τα εδέσματα του πρωινού.

«Θέλοντας να αναβαθμίσουμε το ήδη επιτυχημένο εστιατόριό μας Grandma’s και να το εδραιώσουμε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας των Κυκλάδων, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Έτσι ανακοινώνω με μεγάλη χαρά τη σύμπραξή μας με τον κορυφαίο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος αναλαμβάνει μαζί με την ομάδα του να μας συμβουλεύσει και να υποστηρίξει το νέο μας executive chef στην παροχή μιας ελληνικής κουζίνας υψηλού επιπέδου που θα συνδυάζει το παραδοσιακό χαρακτήρα με κοσμοπολίτικες πινελιές», ανέφερε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του Liostasi Hotel & Suites, μετά την επίσκεψη των νέων συνεργατών στο ξενοδοχείο και σε παραγωγούς τροφίμων και ποτών της Ίου.

Ο κ. Λευτέρης Λαζάρου επιλέγει τοπικά προϊόντα της Ίου για το νέο μενού του Liostasi Hotel & Suites

Το ρόλο του executive chef του ξενοδοχείου αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Λέπεσης. Ο κ. Λέπεσης έχει εργαστεί σε βραβευμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ όπως λ.χ. στα γαλλικά εστιατόρια GAYA par Pierre Gagnaire, Agape και Caius, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Resort και στα ελληνικά εστιατόρια Αθήρι και Etrusco του Έκτορα Μποτρίνι.

Το Liostasi Hotel & Suites (www.liostasi.gr), το μόνο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο Boutique Hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το ρομαντικό design, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη συγκλονιστική θέα. Οι εξαιρετικές παραλίες και η φημισμένη νυχτερινή ζωή της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το Λιοστάσι.

Χαρακτηριστική του ξενοδοχείου είναι η υψηλή αισθητική που συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα μοντέρνο ύφος, προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο designer κ. Αντώνη Καλογρίδη. Οι νέες σουίτες, κάποιες εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Επίσης ανακαινίζεται και επεκτείνεται το Spa του ξενοδοχείου, το οποίο θα λειτουργήσει το 2017 με νέους χώρους και νέες θεραπείες.