Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Cooking Tour αυτή τη φορά στην Νάξο, στις 24 και 25.04.15. Το επαγγελματικό επίπεδο των φίλων και επισκεπτών, τοπικών επιχειρηματιών φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ανωτάτου επιπέδου, αυστηρά επιλεγμένο και ισχυρού επαγγελματικού βεληνεκούς, πάνω από τις προσδοκίες. 

Η εκδήλωση – συνεστίαση άρχισε το Σάββατο και εξαιτίας του εξειδικευμένου, εντατικού και προηγμένου ενδιαφέροντος, επεκτάθηκε έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η ξεχωριστή και φημισμένη Ναξιώτικη κουζίνα και φιλοξενία, με την καθοδήγηση του chef μας κυρίου Γιώργου Σακούλη και την συμμετοχή των τοπικών chefs, αναδείχθηκε μέσα από τις επαγγελματικές λύσεις της ElectroluxProfessional, με στόχο την καθιέρωση του βέλτιστου τοπικού επιχειρηματικού πλάνου εστίασης και φιλοξενίας για την φετινή και τις επόμενες σαιζόν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους τοπικούς παράγοντες και αρχές, όλους τους τοπικούς πελάτες μας και επισκέπτες μας, όλους τους συνεργάτες μας του τοπικού αντιπροσώπου μας στην Νάξο “Κατσώνης Δημήτρης”, τους τοπικούς χορηγούς τροφίμων και ποτών καθώς και την τοπική σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, για την άριστη συμβολή, συμμετοχή και υποστήριξη.

Ο στόχος μας, που μας δίνει δύναμη και η επίτευξή του μας κάνει περήφανους, είναι να βοηθήσουμε στις υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας, τους απανταχού στην χώρα μας επιχειρηματίες, καθιστώντας την δουλειά τους ευκολότερη, ασφαλέστερη, παραγωγικότερη, ασύγκριτα κορυφαίας ποιότητας, και κυρίως οικονομικότερη και πιστοποιημένα οικολογική.

Επόμενο σταθμό στο πρόγραμμα Electrolux Cooking Tour έχουν οι Δελφοί – Ιτέα – Γαλαξίδι.

 

Electrolux Cooking Tour, OLYMPUS DIGITAL CAMERA      Electrolux Cooking Tour