Electrolux Professional – Alain Ducasse Education – Gastronomy Essentials
Ολοκληρώθηκε το Τριήμερο Πρόγραμμα εκπαίδευσης υπό την μαγειρική καθοδήγηση της Alain Ducasse Education του κορυφαίου Γάλλου Chef AlainDucasse στην Αθήνα.
Από τις 10 έως και τις 12 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα είχε επίκεντρο στη νέα τάση της γαστρονομίας, το “streetfood”και “fingerfood”. Ο ΣΕΤΕ χρηματοδότησε τα μέλη του για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο κατά ένα μέρος. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να γευτούν το “Μοντέρνο Ελληνικό Degustation Menu” του Έλληνα Chef Γιώργου Στυλιανουδάκη, την τρίτη ημέρα δωρεάν. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός που εργάσθηκαν οι Chef, ήταν: φούρνος και chiller– σύστημα cook&chill–το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, sous-vide, πλατώ, πλανητικό μίξερ, φριτέζα, εστίες αερίου, επαγωγικές εστίες, γκριλλ, ψυγεία, wok και άλλα κορυφαία μηχανήματα, αποκλειστικά Electrolux.

Όλα τα παραπάνω περιγραφόμενα γεγονότα εκμάθησης και προώθησης της γαστρονομικής δημιουργίας τέχνης, έλαβαν χώρο στην “ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ”, στον Βοτανικό, Αθήνα, με διοργάνωση της GastronomyEssentials.