CABARE Ιδέες*

Το NEW Taste, το all-day εστιατόριο του πρωτοποριακού ξενοδοχείου NEW Hotel, στην καρδιά της Αθήνας, υποδέχεται στις 13 και 20 Μαΐου, τους λάτρεις της γαστρονομίας με μια ξεχωριστή οινοκεντρική πρόταση, σε συνεργασία με την οινοποιία TSANTALI.

Τα 2 απολαυστικά, special menus, που έχουν επιμεληθεί ειδικά για τα Wine Dinners, οι σεφ του NEW Taste, συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό εκλεπτυσμένων γεύσεων και βραβευμένων οίνων και αποσταγμάτων TSANTALI.

Για όλους όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την έξοδό τους σε μία μοναδική γαστριμαργική εμπειρία, το NEW Taste, του NEW Hotel, αποτελεί και πάλι τον ιδανικό προορισμό!

new hotel_new taste

We say #Yes2Wine!

Αναλυτικά τα Menu

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 | 40€/άτομο

  • Σφυρίδα Μπρεζε, Βελουτέ αγγινάρας, λεμόνι,ραπανάκι – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Λευκός ξηρός | Ποικιλίες: Sauvignon blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά
  • Ριζότο Καπνιστής Γαρίδας, Ζωμός οστρακοειδών, ρόκα, αυγοταράραχο – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Ροζέ ξηρός | Ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Syrah
  • Φιλέτο Μοσχάρι Angus, Πατάτα βουτύρου, πουρές καρότου, σάλτσα μάυρης σταφίδας – KLIMA KLIMA ORGANIC TSANTALI, Ερυθρός ξηρός | Ποικιλία: Cabernet Sauvignon βιολογικής καλλιέργειας
  • Τάρτα Βανίλιας, Κρέμα mascarpone βανίλια, παγωτό Σετσουάν – ΑΒΑΤΟΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ TSANTALI, (χωρίς γλυκάνισο) 38% vol 

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016  | 40€/άτομο

  • Κριθαράκι Μελιτζάνας , Απάκι,Παλαιωμένη Παρμεζάνα – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Ροζέ ξηρός | Ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Syrah
  • Σαλάτα βαλεριάνα με μυρωδικά, Βurrata, κουκουνάρι,vinaigrette ντομάτας – KLIMA KLIMA ORGANIC TSANTALI, Λευκός ξηρός | Ποικιλία: Ασύρτικο
  • Φιλέτο Λαυράκι Σχάρας, Πουρές Πατζαριού, baby καρότο, σάλτσα εσπεριδοειδών – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Ροζέ ξηρός | Ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Syrah
  • Μους λευκής Σοκολάτας, Ραβέντι,παγωτό βανίλια σιρόπι με λεμονοθύμαρο – ΑΒΑΤΟΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ TSANTALI, (χωρίς γλυκάνισο) 38% vol