Στις 5 Σεπτεμβρίου, τo Minos Beach Art Hotel υποδέχεται την Taittinger Champagne σε μια ξεχωριστή εμπειρία γαστρονομίας και οινογνωσίας . Ο διεθνώς καταξιωμένος Master Sommelier Stefan Neumann MS θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα αποκλειστικό masterclass αποκαλύπτοντας το μοναδικό χαρακτήρα του ιστορικού οίκου.

Η βραδιά κορυφώνεται  στο εστιατόριο La Bouillabaisse, το πρώτο fine dining εστιατόριο του Αγίου Νικολάου, με πορεία που μετρά πάνω από πέντε δεκαετίες και 8 Χρυσούς Σκούφους. Ένα Degustation Menu 5-πιάτων έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναδείξει την κομψότητα και την πολυπλοκότητα τεσσάρων εξαιρετικών ετικετών της Taittinger Champagne.

Degustation Menu La Bouillabaisse x Taittinger Champagne

 

  • Ωμός μαριναρισμένος τόνος, κρόκος αυγού, κάπαρη, τουρσί αγγούρι
    με Taittinger Brut Réserve
  • Αραντσίνι, μύδια, μάραθο, αυγοτάραχο
    με Taittinger Rosé Prestige
  • Καραβίδα, αφρός bouillabaisse, βασιλικός
    με Taittinger Prélude Grand Cru
  • Σφυρίδα, λάχανο, μπέικον speck, τυρί μετσοβόνε
    με Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2012
  • Λευκό ροδάκινο, άρκευθος, αμύγδαλο, παγωτό crème σαμπάνιας

 

Ο Οίκος Taittinger

Για σχεδόν έναν αιώνα, η οικογένεια Taittinger έχει αφιερωθεί στην παραγωγή σαμπάνιας με πάθος για την αριστεία.  Όπως τονίζει ο Pierre Emmanuel Taittinger:
«Το όνομα στη φιάλη είναι υπόσχεση. Συμβολίζει τη γνώση του παρελθόντος και τη δέσμευση μας για το μέλλον».
Σήμερα μαζί με τη νεότερη γενιά, Clovis και Vitalie Taittinger, η οικογένεια συνεχίζει να τιμά την παράδοση  και την πορεία ενός εμβληματικού brand στον κόσμο της σαμπάνιας.

Μάθετε περισσότερα και κάντε κράτηση καλώντας στο 28410 22345 ή στέλνοντας email στο info-minos@bluegr.com.