Οι περισσότερες κοπές κρεάτων μας είναι γνωστές και μαγειρικά προσαρμόζουμε τις τεχνικές μας με βάσει την διαθεσιμότητα (Ribeye, New York Strip, Filet Mignon).  Ωστόσο, υπάρχουν άγνωστες κοπές κρεάτων που μπορούν να μας ανοίξουν τους μαγειρικούς ορίζοντες! Διευρύνοντας το ρεπερτουάρ των επιλογών σας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις στην δεξιοτεχνία του κρέατος, αποκτάτε την μοναδική δυνατότητα να επιδείξετε, νοστιμιά, υπεροχή και διαφορετικότητα στα πιάτα σας.
Πιο αναλυτικά εξετάζουμε, τεχνικές και παρασκευές όπως: 
  • Spider Steak ή Oyster steak (Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία) μαγειρεμένη sous vide και συνοδευόμενη με flakes μαύρης τρούφας, χειροποίητη κέτσαπ με βερίκοκο και πατάτες baby σε βούτυρο μυρωδικών
  • Onglet ή Hanger steak ή Butcher’s steak (Γαλλία) ψημένη ιδανικά medium με σάλτσα ψητού, μούς γιαουρτιού με Κρόκου Κοζάνης,  και baby λαχανικά
  • New York strip steak (Αμερική – Νέα Υόρκη) ψημένη ιδανικά medium rare, συνοδευόμενη με αμερικάνικη πατατοσαλάτα
Πληροφορίες: www.mathimatamageirikis.gr