Το GiO μετακομίζει στην πισίνα του The Margi και φέρνει την Ιταλία στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και εξαιρετικές γεύσεις, το GiO, το ιταλικό εστιατόριο που αγαπήθηκε για την αυθεντικότητα και τη φινέτσα του, κάνει δυναμικό καλοκαιρινό comeback. Από τον Μάιο, το GiO μεταφέρεται στην εμβληματική πισίνα του The Margi και υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς και κοσμοπολίτικους χώρους της Αθήνας.
Μέσα σε ένα σκηνικό με αιωνόβιες ελιές, βουκαμβίλιες και μεσογειακή αύρα, η μεταμόρφωση του GiO σε θερινό προορισμό υπόσχεται αυθεντικές ιταλικές εμπειρίες με άρωμα Ριβιέρας. Το εστιατόριο, που έχει ήδη κατακτήσει τη θέση του στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή, φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Γιακαλή, ενός από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε ως Σεφ της Χρονιάς στα FnL Awards 2025. Στο γλυκό φινάλε, η φαντασία του Μανώλη Στήθου, Chef Pâtissier της Χρονιάς στους Χρυσούς Σκούφους 2025, απογειώνει κάθε δείπνο.
Το καλοκαιρινό μενού του GiO παραμένει πιστό στην ιταλική ταυτότητα, διατηρώντας τα signature πιάτα που έγιναν αγαπημένα: Scaloppine al limone, Gnocchi al Tartufo και Linguine με καραβίδα. Νέες προσθήκες όπως η κοτολέτα alla milanese και η γλώσσα Meunière αναδεικνύουν τη μεσογειακή απλότητα, ενώ τα επιδόρπια όπως η mousse au chocolat και το κλασικό affogato υπόσχονται γλυκές ιταλικές απολαύσεις. Όλα τα πιάτα βασίζονται σε φρέσκα, εποχικά υλικά από τη Margi Farm, διασφαλίζοντας την ποιότητα της πρώτης ύλης.
Στο GiO, η γευστική εμπειρία συμπληρώνεται από μία επιλεγμένη λίστα κρασιών – ελληνικών και διεθνών ετικετών – καθώς και από δημιουργικά cocktails, επιμελημένα από τον Κωνσταντίνο Καρασάββα, για εκείνους που προτιμούν αρωματικές εναλλακτικές.
Το φετινό καλοκαίρι, το GiO μετατρέπει την πισίνα του The Margi σε προορισμό – για όσους αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο, αλλά αυθεντικό ιταλικό αέρα, στην πιο δροσερή πλευρά της αθηναϊκής πόλης.