Το παγωτό θα λέγαμε ότι είναι από τις πιο μεγάλες αγάπες μικρών και μεγάλων. Άλλοι προτιμούν σοκολάτα, άλλοι βανίλια, άλλοι φρουτώδεις γεύσεις, αλλά ότι κι αν διαλέξει κανείς αυτό που χαρακτηρίζει το παγωτό είναι αυτή η δροσιά που προσφέρει σε συνδυασμό με τη γλύκα. Το Ghost Pepper ice cream, όμως, ήρθε για να αλλάξει εκ βάθους αυτήν την δροσερή εμπειρία, αφού το συγκεκριμένο παγωτό όχι μόνο δεν είναι δροσερό και γλυκό, αλλά θεωρείται το πιο πικάντικο και καυτερό παγωτό που υπάρχει.

Όταν το πρωτοβλέπει κανείς, δεν φαντάζεται τη γεύση του, αφού πρόκειται για παγωτό βανίλια με σιρόπι φράουλας. Το περίεργο, όμως, και αυτό που το μεταμορφώνει, είναι η προσθήκη μικρών κομματιών από τις πιο καυτερές πιπεριές του πλανήτη και φυσικά εκχύλισμα από τσίλι.

Το παγωτό φαίνεται να είναι τόσο καυτερό που το καθιστά και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα όποιου επιχειρήσει τη δοκιμή. Για τον λόγο αυτό οι ιδιοκτήτες που πωλούν αυτό το προϊόν ζητούν την υπογραφή του πελάτη σε ένα νομικό έγγραφο, που ενημερώνει πως η ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί, εξαιτίας του παγωτού, δεν είναι του καταστήματος αλλά του ίδιου. Κάτι που πραγματικά δείχνει πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει. Συγκεκριμένα το χαρτί το οποίο καλείται ο πελάτης να υπογράψει κάνει λόγο για κίνδυνο τραυματισμού, ασθένειας και πιθανής απώλειας ζωής, ενώ απαγορεύεται να το δοκιμάσουν ανήλικοι και άτομα άνω των 65 ετών.

Το παγωτό αυτό επίσης είναι επικίνδυνο όχι μόνο για όσους το γευτούν αλλά και για το προσωπικό, το οποίο φορά ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό, ώστε να το σερβίρει. Το παγωτό έχει κατηγοριοποιηθεί ως πολύ πιο καυτερό από την σάλτσα Tabasco, κάτι που δείχνει ότι πραγματικά θέλει πολλή τόλμη και γενναιότητα για να το δοκιμάσει κανείς.