Η Electrolux παρουσίασε την νέα σειρά φούρνων SkyLine PremiumS, που γεννήθηκε μετά από εμπειρία 40 χρόνων της εταιρίας στον τομέα της τεχνολογίας, έρευνας και ανάπτυξης των υπερσύγχρονων και αποδοτικών φούρνων combi υψηλής απόδοσης.

Βασισμένο σε έναν πρωτοποριακό συνδυασμό έξυπνης (smart) τεχνολογίας με ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, καθώς και στην 40ετή εμπειρία της εταιρείας στους φούρνους combi, η σειρά Electrolux SkyLine PremiumS δημιουργήθηκε για να βελτιώσει και να αυξήσει το επίπεδο της στάθμης στην επαγγελματική κουζίνα.

Η αποδοτικότητα, η αξεπέραστη χρηστικότητα και η αδιαμφισβήτητη απόδοση, με πραγματικά αποτελέσματα, είναι τα βασικά οφέλη που έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των τροφίμων, το μειωμένο λειτουργικό κόστος και το άνετο εργασιακό περιβάλλον, χάρη στην πρωτοποριακή εργονομία 4 αστέρων (συμβάλλοντας στην πιθανή μείωση της τάξης του 75% στις ημέρες αναρρωτικής άδειας και 25% αύξηση της παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας).

Το μαγείρεμα είναι μια επιστήμη, όχι μόνο μια τέχνη. Θα εκπλαγείτε από την πιο άψογη ομοιομορφία μαγειρέματος και τα εξαιρετικά αποτελέσματα ψησίματος: το πρώτο εξασφαλίζεται από το σύστημα OptiFlow, ένα επαναστατικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα που εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και σταθερή θερμοκρασία μέσα στο θάλαμοˑ η δεύτερη βασίζεται σε εμπειρίες πάνω από 15 χρόνια στον ακριβή έλεγχο υγρασίας σε πραγματικό χρόνο, χάρη στον αισθητήρα Lambda, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε όλα τα μοντέλα.

Επιπλέον, το μοναδικό SkyClean σας επιτρέπει να βασίζεστε πάντα σε μια γρήγορη, αποτελεσματική και εξαιρετικά ευέλικτη τεχνολογία καθαρισμού. Εσείς αποφασίζετε την καλύτερη χημική λύση κατάλληλη για τις ανάγκες σας ανάμεσα σε τρεις διαθέσιμες επιλογές: στερεά, υγρά ή ενζυματικά, το πιο πράσινο.

Τελικά, οι φούρνοι Electrolux SkyLine και οι ταχυ/ταχυκατα-ψύκτες  είναι τέλεια συγχρονισμένοι και επικοινωνούν μεταξύ τους χάρη στη μοναδική λειτουργία SkyDuo. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία καθιστά την εργασιακή ζωή στην κουζίνα σας ακόμα πιο απλή, αποτρέποντας τυχόν πιθανότητες σφάλματος και εξασφαλίζοντας μια συγκεκριμένα απρόσκοπτη εμπειρία Cook & Chill. Αυτό βοηθά να έχετε πάντα κορυφαία ποιότητα τροφίμων με την υψηλότερη απόδοση, παραγωγικότητα και ασφάλεια. 

“Οι φούρνοι SkyLine PremiumS βασίζονται σε τρεις στέρεες ρίζες: είναι κατασκευασμένοι για απόδοση, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ψησίματοςˑ σχεδιασμένοι για την επιχείρηση παρέχοντας ρεκόρ κερδών (έως + 10%) χάρη στη μείωση του κόστους λειτουργίας σε νερό, ενέργεια και απορρυπαντικά σε σύγκριση με τους σημαντικότερους ανταγωνιστές και στη δημιουργία μιας νέας στάθμης για αποδοτικότητα.  Είναι κατασκευασμένοι για σας, καθιστώντας τη δουλειά και τη ζωή σας πιο εύκολη, υγιέστερη και ασφαλέστερη “, λέει ο Alberto Pezzutto, επικεφαλής της κατηγορίας Cook & Chill της Electrolux Professional.