Electrolux ProfessionalΗ Electrolux Professional παρέχει αξιόπιστη, αμερόληπτη, παγκόσμιας κλάσης ασφάλεια, η οποία φαίνεται από τη σαφή και υπολογίσιμη δέσμευσή της στην υγεία και την ασφάλεια.

Να μεγαλώνουμε με υγεία, να δουλεύουμε ειρηνικά, να αισθανόμαστε σιγουριά και  προστασία.Αυτοί οι συγκεκριμένοι στόχοι της ElectroluxProfessional προπορεύονται των εξοπλισμών και των μεθόδων που διαθέτει: η εταιρεία έχει ισχυρή πολιτιστική δέσμευση για την υποκείμενη ασφάλεια όλων των έργων και δραστηριοτήτων της.

Η ασφάλεια είναι ευθύνη όλων των στελεχών και τμημάτων, μια συντονισμένη προσπάθεια που αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε καθημερινή βάση και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες της, εξωτερικούς συνεργάτες και μετόχους.

Πρόκειται για σαφή και υπολογίσιμη δέσμευση, η οποία πραγματικά κάνει τη διαφορά βοηθώντας τους ανθρώπους να εργάζονται, να τρώνε και να ζουν με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

 

Φανταστείτε ένα εργοστάσιο όπου η «αρχή της ασφάλειας» είναι βαθιά ριζωμένη σε όλους τους εργαζόμενους.

Στην ElectroluxProfessional όλο το προσωπικό ενθαρρύνεται ώστε να συμβάλει στην ασφάλεια των συναδέλφων τους, ενώ τα μέλη που ασχολούνται καθημερινά με την ασφάλεια των εγκαταστάσεων ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου (100% των συσκευών ελέγχονται) εκπαιδεύονται συνεχώς για τον εντοπισμό και την άμεση αναφορά των κινδύνων.

Το 2012, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Vallenoncello, στην Ιταλία, έλαβαν πιστοποίηση BSOHSAS 18001 για τη διαχείριση της Υγιεινής και Ασφάλειας, λαμβάνοντας τις απαραίτητες γνώσεις για τις πρακτικές ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα εντός του οργανισμού. Ο στόχος πλέον είναι να επιτευχθεί η «μηδενική παρουσία κινδύνου» σε όλα τα εργοστάσια και τους τόπους παραγωγής παγκοσμίως.

 

Φανταστείτε μια εταιρεία που προστατεύει τους ανθρώπους με εγγυημένη ασφάλεια στα τρόφιμα και ηγέτη στις διεθνείς λύσεις πλύσης ιματισμού.

Η απόφαση να διακόψει τη χρήση της BPA (Bisphenol Α) σε όλα τα πλαστικά εξαρτήματα που έρχονται σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς η ανάπτυξη των προϊόντων Παρασκευής Τροφίμων της ElectroluxProfessional είναι πλήρως εμπνευσμένη επιτυγχάνοντας πρακτικές καινοτομίες ώστε τα παρασκευασμένα τρόφιμα να είναι ασφαλή και υγιεινά.

Όταν πρόκειται για πλυντήρια ρούχων, τα  BarrierWasher της ElectroluxProfessional είναι εξοπλισμένα με την αποκλειστική λειτουργία “hygienewatchdog”, η οποία, αν συνδυαστεί με το αποτελεσματικό σύστημα LaundryCycleManagement, εγγυάται 100% ασφάλεια στην υγιεινή του ιματισμού ανά πάσα στιγμή.

 

Φανταστείτε ότι διαθέτετε μια πλήρη σειρά λύσεων για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, λειτουργώντας την επιχείρησή σας ελεύθερα και με ασφάλεια.

Η ElectroluxProfessional επενδύει μέχρι € 1.000.000 ετησίως για  πιστοποιήσεις από τρίτους, για την εγγυημένη ασφάλεια των συσκευών ηλεκτρικού ρεύματος και αερίου.

Η επένδυση αυτή δείχνει σαφέστατα τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει αξιόπιστη, αμερόληπτη και παγκόσμιας κλάσης ασφάλεια. Η ElectroluxProfessional ανοίγει επίσης το δρόμο για την καθιέρωση των standards Απόδοσης και Ασφάλειας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση των προδιαγραφών ασφαλείας και εξοικονόμησης ενέργειας για τα προϊόντα στην αγορά.