Συνταγή: Παγωτό στο σπίτι
Το πιο απλό, εύκολο, ελαφρύ σε υφή και νόστιμο σπιτικό παγωτό που έχω φάει! Μου την έδωσε την συνταγή η καλή μου φίλη και καλοκαιρινή γειτόνισσα, Ιωάννα!
ΥΛΙΚΑ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 φυτική κρέμα γάλακτος 250ml
- 1 πακέτο πτι μπἐρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο μπόλ, ανακατέψτε με ένα μίξερ την κρέμα με το ζαχαρούχο μέχρι να δέσει. Να φροντίσετε να είναι παγωμένη η κρέμα γάλακτος!
- Σε ένα βαθύ ταψί, βάλτε μια στρώση μπισκότα και βάλτε την κρέμα από πάνω ομοιόμορφα. Στρώστε από πάνω μια άλλη στρώση μπισκότα φροντίζοντας να είναι σχεδόν στο ίδιο με την κάτω στρώση για να μπορέσετε να τα κόψετε όταν κρυώσει η κρέμα.
- Βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες και κόψτε σε σαντουιτσάκια και σερβίρετε!
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF
Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!