Ένα σπιτικό γρήγορο και νόστιμο γλύκισμα! Λιώστε όση σοκολάτα θέλετε και προσθέστε 1 κ σούπας ελαιόλαδο (για να μην σας θαμπώσει στο ψυγείο!!) Απλώστε το πάνω σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα  και τοποθετήστε πανω οποια ζελεδάκια ή σοκολατάκια έχετε! Βάλτε το στην κατάψυξη για 2 ώρες και μετά βγάλτε το και σπάστε το  με τα χέρια σε κομμάτια! Διατηρήστε στο ψυγείο μέχρι να καταναλωθεί…συνήθως κρατάει μερικές ώρες μόνο!


about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!