Συνταγή: Τηγανιτά παντζάρια με σκόρδο και τζίντζερ
Μια νόστιμη παραλλαγή!
ΥΛΙΚΑ
- 1κ σούπας λάδι καρύδας
- 3 βρασμένα παντζάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κομμάτι τζίντζερ (οσο την σκελίδα του σκόρδου)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Εγώ χρησιμοποίησα έτοιμα βρασμένα παντζάρια για να εξοικονομήσω χρόνο! Αν έχετε φρέκσα ακόμα καλύτερα! Βρἀστε τα και ακολουθήστε μετά την συνταγή!
- Κόψτε πρώτα σε ροδέλες και μετά σε λωρίδες τα παντζάρια. Ζεστάνετε ένα τηγάνι με 1 κ σούπας λάδι καρύδας! Ναι, λάδι καρύδας! Είναι ελαφρύ και πολύ νόστιμο!
- Βάλτε τα παντζάρια, μια πρέζα αλάτι και τρίψτε από πάνω το σκόρδο και το τζίντζερ προτιμάτε!
- Τηγανίστε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς! Σερβίρετε με σαλάτα η και με γιαούρτι που είναι σαφώς ο ιδανικός συνδυασμός!
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF
Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!