Cheesecake! Είναι πανεύκολο, κρύο, γλυκό ΟΣΟ πρέπει και απλά τέλειο!

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ τυρί κρέμα Philadelphia (εκτός ψυγείου)
  • ¾ κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
  • χυμό απο μισό λεμόνι
  • 2 κουτάκια Digestive
  • 200γρ μαργαρίνη
  • Μαρμελάδα

DIRECTIONS

  1. Φτιάχνουμε πρώτα την βάση. Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα και σε ένα κατσαρολάκι η στον φούρνο μικροκυμάτων λιώνουμε την μαργαρίνη.
  2. Τα ανακατεύουμε μαζί και στρώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε ενα στρόγγυλο ταψί (22εκ). Το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
  3. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε την Philadelphia, το ζαχαρούχο και το λεμόνι μέχρι να διαμορφοθεί ενα συμπαγές μείγμα. Αν χρειαστεί, προσθέστε επιπλέον τυρί κρέμα.
  4. Ρίχνουμε την γέμιση πάνω απο την βάση και απλώνουμε ομοιόμορφα και αφήνουμε το cheesecake να δέσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

Πρίν το σερβίρουμε, γαρνίρουμε με την μαρμελάδα της επιλογής μας!!!


about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!