Συνταγή: Ψητά ροδάκινα με φρέσκο δυόσμο και Φέτα
Απίστευτος συνδυασμός…Δοκιμάστε το!
ΥΛΙΚΑ
- 2 μικρά ροδάκινα κομμένα σε λεπτές λωρίδες η κυβάκια
- 4 κ σούπας καστανή ζάχαρη
- 3-4 φύλλα φρέσκο δυόσμο
- 100γρ Φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπὀλ, βάλτε την ζάχαρη, τα κομμάτια ροδάκινο και ανακατέψτε καλά. Χωρίστε τα σε 2 πήλινα σκεύη μικρά, προσθέστε από πάνω από 2 φύλλα δυόσμο στο καθένα και ψήστε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Μόλις ψηθούν, τρίψτε από 50γρ Φέτα πάνω στο καθένα, πάρτε ένα μικρό πιρουνάκι και απολαύστε το πάντρεμα γλυκού και αλμυρού με αυτόν τον απίθανο συνδυασμό!
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF
Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!