ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο (η ηλιέλαιο)
  • 3/4 φλυτζάνι συρόπι αγαύης
  • 2 αβγἀ
  • 1/2 ποτἠρι γάλα
  • 1 κγ βανίλια σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 φλυτζάνια καφἐ αλεύρι
  • 1 φακελάκι baking powder
  • 1 κούπα blueberries

DIRECTIONS

  1. Προθερμάστε τον φουρνο σας στους 180 βαθμούς κελσίου
  2. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το συρόπι αγαύης και το γάλα σε ενα μπόλ.
  3. Προσθέστε τα αβγά ενα ενα ανακατεύοντας καλά (ιδανικά με μίξερ χειρός η μεγάλο μίξερ πάγκου)
  4. Προσθέστε το αλεύρι και ολα τα στεγνά υλικά και ανακατέψτε καλά. Επειτα με μια μαρίζ, διπλώστε απαλά τα blueberry στο μείγμα.
  5. Βουτυρώστε εναν δίσκο για muffin η βάλτε φύλλα απο αντικολλητικό χαρτί σε κάθε θηκούλα.
  6. Προσθέστε απο 1.5 κουτάλι σούπας μείγμα σε καθε θήκη. Πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη απο πάνω και ψήστε για 17 λεπτά! Ετοιμα και καλή σας απόλαυση!

 


about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!