“Το Βραστό”: Γεύσεις και μυρωδιές που ξυπνάνε σπιτικές μνήμες
Η οικογενειακή ταβέρνα “Το Βραστό”, με ιστορία πάνω από 40 χρόνια στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, προσφέρει στη μακρόχρονη πορεία της, γεύσεις από την Ελληνική κουζίνα με μυρωδιές που ξυπνάνε σπιτικές μνήμες, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στη ποιότητα καθώς και στη φιλική εξυπηρέτηση.

Design
Προσφάτως ανακαινίστηκε πλήρως με πολύ μεράκι αποκτώντας ένα ιδιαίτερα “ζεστό” και ταυτόχρονα φινετσάτο στιλ. Χωρισμένη λοιπόν σε τέσσερις χώρους, ο καθένας τους έχει τις ιδιαιτερότητες του… Η ριγέ υφασμάτινη ταπετσαρία σε παλ αποχρώσεις, οι ρετρό απλίκες στους τοίχους και τα κρεμαστά υφασμάτινα φωτιστικά δίνουν μία ατμοσφαιρική εικόνα. Στην μεγάλη αίθουσα εντύπωση προκαλούν οι βιτρίνες με τα ρετρό υαλικά καθώς και οι ιδιαίτερου σχεδιασμού βιβλιοθήκες πάνω στο τζάκι.

Στην μικρή αίθουσα κυριαρχεί ο μαυροπίνακας με τον ορισμό της ταβέρνας του Γεωργίου Πίττα καθώς και οι μεγάλες τζαμαρίες.

Στον χώρο της πέργκολας τα φωτιστικά από λινάτσα, γυαλί και ξύλο εναρμονίζονται άψογα με το περιβάλλοντα χώρο. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την καταπράσινη αυλή που με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση μακριά από την καθημερινότητα.


Η αρχική ιδέα πίσω από την ανακαίνιση του μαγαζιού ήταν να αποδοθεί, αυτό που έλεγαν οι πελάτες τόσα χρόνια “αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν ερχόμαστε εδώ…”


Κουζίνα
Η κουζίνα βαδίζει στα μονοπάτια των ελληνικών γεύσεων με κυρίαρχο στοιχείο το φρέσκο νωπό κρέας εξαιρετικής ποιότητας και κοπής. Μαμαδίστικες συνταγές από μαγειρευτά, ψητά, υπέροχα ορεκτικά & σαλάτες. Η σπεσιαλιτέ που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια, και από όπου κατέληξε να ονομάζετε η ταβέρνα, είναι η κλασσική κρεατόσουπα, “το βραστό” ( μοσχαρίσιο κρέας από ελιά και κότσι με πατάτες, καρότα και σέλινο σε ζωμό κονσομέ).






