Μια δραματική αντίθεση στη διάσταση

Καθώς η οικονομία και η κοινωνία συνεχίζουν να εξελίσσονται, ένας αυξανόμενος αριθμός πολυτελών εστιατορίων ενσωματώνει καλλιτεχνικά στοιχεία στους χώρους εστίασης για να παρέχουν μια πνευματική τροφή που συμπληρώνει τις γεύσεις της κουζίνας τους. Αυτή η τάση έχει μετατρέψει τα εστιατόρια σε νέους χώρους τέχνης. Στο βιβλίο του, Manifesto of Futurist Cooking, ο Ιταλός ποιητής Filippo Tommaso Marinetti πρότεινε ότι κάποιο φαγητό στο τραπέζι δεν έπρεπε να καταναλωθεί, αλλά να εκτιμηθεί ως έργο τέχνης. Πίστευε ότι η διαδικασία προετοιμασίας και κατανάλωσης φαγητού θα έπρεπε να είναι μια απολαυστική καλλιτεχνική εμπειρία και όχι απλώς ένα μέσο ικανοποίησης της πείνας. Ο ιδρυτής του EVER BOOM είναι επαγγελματίας της ιαπωνικής κουζίνας και έχει εμπειρία ως επενδυτής και χειριστής της αγοράς, ο οποίος είναι καλός στο να αναζωογονεί κερδοφόρα προϊόντα ενσωματώνοντάς τα στην αγορά.

Πολιτιστική Ανακάλυψη|Ένα μυστηριώδες πεδίο

Εγκατεστημένο στο λιμάνι Houhai, η μπροστινή πόρτα του EVER BOOM εκπέμπει μια ζεστή λάμψη από το λογότυπο του ιαπωνικού οικογενειακού εμβλήματος, προσκαλώντας τους πελάτες να εξερευνήσουν τι βρίσκεται πέρα από αυτό. Η αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς στη συμπαγή πόρτα δημιουργεί μια αίσθηση μυστηρίου, ενισχύοντας την προσμονή για το τι υπάρχει μέσα. Το πράσινο στις υπαίθριες ζαρντινιέρες προσθέτει ζωντάνια στον χώρο της εισόδου.

Το EVER BOOM βρίσκεται στο λιμάνι Houhai, ένα εμπορικό κέντρο με προσανατολισμό προς τη νεολαία που χαρακτηρίζεται από μια νεανική κουλτούρα που καταρρίπτει τα εμπόδια με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για να ξεχωρίζει για να προσελκύει νέους πελάτες. Η επώαση και η λειτουργία της «κουλτούρας της νεολαίας» του Houhai Harbor είναι υποδειγματική στον τομέα της εμπορικής ιδιοκτησίας, καθιστώντας το ένα μοναδικό συγκρότημα στο Shenzhen. Β

Τόπος συμποσίου |Η τολμηρή και σκοτεινή σκηνή

Καθώς πλησίαζε το έργο, η AD ARCHITECTURE άλλαξε την εστίασή της από τα βραχυπρόθεσμα στα μακροπρόθεσμα οφέλη, λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές ανάγκες του ιδιοκτήτη κατά τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού. Η ομάδα σχεδιασμού έλαβε επίσης υπόψη τα μεταγενέστερα στάδια λειτουργίας, διαχείρισης και συντήρησης. Μία από τις κύριες προκλήσεις ήταν η εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ του περιβαλλοντικού μετασχηματισμού και της οικονομικής ενεργοποίησης. Η AD ARCHITECTURE κατάφερε να βελτιώσει τη συνολική εικόνα και το στυλ του χώρου, έχοντας κατά νου την οικονομική λογική πίσω από αυτό. Η ομάδα υιοθέτησε ένα δραματικό» σχέδιο που ευθυγραμμίζεται με την τρέχουσα εποχή.

Ο χώρος δεξίωσης ερμηνεύεται εκ νέου, για να ενσωματώσει μια αίσθηση τελετής στο πολυτελές φαγητό και να δημιουργήσει μια μαγευτική εμπειρία στην αρχή του ταξιδιού στο εστιατόριο.

Ένα δράμα: ορίζει τη δραματική αίσθηση πέρα από την απλή παρουσία των στοιχείων του, αλλά την ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο χώρο. Οι περιορισμένες αλλά απεριόριστες τεχνικές κατασκευής περικλείονται, διεισδύουν και μετά συγκρούονται και αναμειγνύονται και τελικά εξαχνώνονται. Η αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς διαμόρφωσε τη δομή, δημιουργώντας το μυστηριώδες “βασίλειο”, ο πυρήνας του καθορισμού της ταυτότητας του τόπου.
Το πνεύμα του τόπου, συνδυάζεται άψογα με την αύρα του χώρου, επηρεάζοντας έτσι την ενέργεια και τη διάθεση των θαμώνων του, καθηλωτικά, ήσυχα ή αδιάκριτα…

Το EVER BOOM προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που συνδυάζει παραδοσιακές ιαπωνικές γεύσεις με πρωτοποριακές γαλλικές καινοτομίες, ενσωματώνοντας παράλληλα κινέζικα στοιχεία και μεθόδους μαγειρέματος. Η μυθολογική αισθητική και η σύγχρονη τέχνη του εστιατορίου παρέχουν μια δραματική και καθηλωτική ατμόσφαιρα για εκλεκτά δείπνα.

Η καθηλωτική καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του EVER BOOM δεν αντανακλάται μόνο στον χώρο. Το μενού έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τη συνολική ιαπωνική καλλιτεχνική αισθητική φιλοσοφία, με επίκεντρο την κομψότητα των ιαπωνικών γραμμάτων αισθητικής και τη ζωντανή συνηθισμένη σκηνή της ζωής στην Ιαπωνία. Η εκλεπτυσμένη τέχνη του φαγητού σερβίρεται σε πολύτιμα σκεύη και απηχεί το πνεύμα των Ιαπώνων τεχνιτών με μακρά ιστορία της ίδιας προέλευσης.