Το ξενοδοχείο Niyama Private Islands βάζει, και αυτό, τη δική του πινελιά με το Underwater Playground Subsix. Το Subsix είναι ένα ακόμη μοναδικό κατάστημα εστίασης που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Για να φτάσει κανείς σε αυτό πρέπει να ταξιδέψει για λίγο με ταχύπλοο και ύστερα να κατέβει μια εντυπωσιακή σκάλα για 3 ορόφους. Οι εναέριοι, πολυτελείς πολυέλαιοι φωτίζουν την κάθοδο σαν λαμπερά κοράλλια ή λευκά αστέρια, που διαπερνούν την επιφάνεια της θάλασσας.

Μάλιστα το Subsix είναι το πρώτο υποβρύχιο club-bar το οποίο βρίσκεται υποθαλάσσια και, πιο συγκεκριμένα, 6 μέτρα κάτω από το νερό. Το βράδυ τα φώτα του λάμπουν και δίνουν μια διαφορετική όψη του υποβρύχιου κόσμου, προσφέροντας μοναδική θέα στους επισκέπτες του, που απολαμβάνουν μια ποικιλία με περισσότερες από 290 ετικέτες κρασιού.

Το Subsix άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2012, και από τότε έχει εξελιχθεί σε έναν πρωτοποριακό πολυμορφικό χώρο. Το design από την Poole Associates αντλεί ξεκάθαρη έμπνευση από το υποθαλάσσιο περιβάλλον και, σίγουρα, δημιουργεί μία φαντασιακή ατμόσφαιρα και αύρα, η οποία κάνει τον επισκέπτη να νιώθει ένα με τη θάλασσα.

Στα βάθη του Subsix, τα καθίσματα θυμίζουν θαλάσσιες ανεμώνες με το μοναδικό τους design, που προκαλούν τον επισκέπτη να τις πλησιάσει.

Στο κέντρο της αίθουσας, ένα τεράστιο μπαρ σε σχήμα αχιβάδας δημιουργεί μια επιβλητική φόρμα. Το κέλυφος από fiberglass λάμπει με τον ιδιαίτερο φωτισμό, ο οποίος ποικίλει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας από τα καθαρά λευκά χρώματα το πρωί, μέχρι το βαθύ μπλε του ωκεανού και το μοβ της λεβάντας τη νύχτα.

Άρθρο από το 2ο τεύχος του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.

Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:

cabare.gr/food-drink-trends/cabare-cafe-bar-restaurant-magazine-2/