Το ιστορικό Restaurant & Bar της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε ως Thessaloniki Palace, έπειτα λειτούργησε ως Interni και τελευταίως ως Maison Crystal, επαναπροσδιορίστηκε και πλέον ως Avenue, σας προσκαλεί στο νέο του ταξίδι με Μεσογειακές γεύσεις, ιδιότυπα cocktails καθώς και επιλογές από μία πλούσια κάρτα κρασιών. Ένας ξεχωριστός χώρος τριών στρεμμάτων πάνω στη πανέμορφη Νέα Παραλία, με ανυπέρβλητη θέα στο Θερμαϊκό όπου μπορεί κανείς να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

Στον εσωτερικό χώρο η ανοιχτή 360 ο ανοιχτή κουζίνα προσφέρει το φαντασμαγορικό θέαμα της προετοιμασίας του φαγητού ενώ στην άλλη άκρη το ανοιχτό bar προετοιμάζει τα εξαιρετικά drinks & cocktails της επιλογής σας.

Στον εξωτερικό χώρο 2,3 στρεμμάτων έχει διαμορφωθεί ένας ονειρεμένος κήπος με δύο τεράστια μπαρ, σαλόνια και τζάκια που εξυπηρετούν για καφέ, φαγητό και ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε όλα αυτά, έρχονται οι μουσικές εκδηλώσεις να προσθέσουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με resident και guest DJ’s, καθώς και live events σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Η νέα εποχή του Avenue – Modern Cuisine, ξεκινάει και σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί εμπειρίες και αναμνήσεις στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.