Μια μέρα γεμάτη ζυμώματα, χαμόγελα και νόστιμες γεύσεις απόλαυσαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef στον πολυχώρο γεύσεων Meliartos.

Παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον επικεφαλής του εργαστηρίου του Meliartos Πέτρο Αλεξανδρή, η Μαργαρίτα, η Γωγώ, ο Δημήτρης, ο Θωμάς, ο Ζάχος, ο Γιάννης, ο Γιώργος (Πορφύρης) και ο Γιώργος (Χρονάκης) ανακάλυψαν τα μυστικά για να παρασκευάζουν ζύμες.

Έφτιαξαν ατομικά brioche με παπαρουνόσπορο, λαχταριστό ψωμί με προζύμι αλλά και ελληνικές πίτες, ακριβώς όπως τα παρασκευάζουμε καθημερινά στο εργαστήριο του Meliartos με τις καλύτερες πρώτες ύλες απόΈλληνεςεπιλεγμένους παραγωγούς.

Κι επειδή στον Meliartos τα μαγειρέματα κλείνουν πάντα παρεϊστικα γύρω από το τραπέζι, η ομάδα του MasterChef κατέληξε στην ταράτσα μας για ένα πεντανόστιμο γεύμα με την ωραιότερη θέα, στην Ακρόπολη και στην Πλάκα.

Στην καρδιά της Αθήνας, ο πολυχώρος γεύσεων Meliartos προωθεί την ελληνική διατροφή πατώντας σε παραδοσιακές συνταγές, με σύγχρονη ματιά και ευφάνταστες πινελιές.

Στο κατάστημά μας στην Ερμού θα βρείτε πέντε διαφορετικές γωνιές: Πιτοπωλείο, Γαλακτοπωλείο, Κουζινάκι-Εστιατόριο,Καφενείοκαι Παντοπωλείο.

Επιπλέον, ο Meliartos προσφέρει υπηρεσίες catering, σίτισης για εταιρείες, delivery, μαθήματα μαγειρικής, προγράμματα γευσιγνωσίας, πρωτότυπα εταιρικά προγράμματα team building και χώρους για την οργάνωση κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Πάρτε μια καλή γεύση εδώ:

Ν