Για 8η χρονιά η έκθεση που έγινε θεσμός έρχεται και πάλι να… αναδεύσει γνώση, εμπειρίες, ψυχαγωγία κι εκμάθηση, με αμέτρητα premium προϊόντα, υλικά και γεύσεις.

Ο λόγος φυσικά για το Athens Bar Show, το ετήσιο ραντεβού για τους επαγγελματίες του κλάδου των bars, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 & Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Κάθε χρόνο που περνά, αποσπά τις καλύτερες κριτικές από εγχώριους και διεθνείς εμπειρογνώμονες, τόσο για τον τρόπο διεξαγωγής του και την ενέργεια που αποπνέει, όσο και για τη σπουδαιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των παρουσιαζόμενων προϊόντων. Γι’ αυτό και θεωρείται από τα πιο σημαντικά bar show στον κόσμο και το μεγαλύτερο στη Μεσόγειο.

7 και 8 Νοεμβρίου η Τεχνόπολη θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της μεγαλύτερης γιορτής της εγχώριας bar σκηνής.

Κατά τη διάρκεια του event θα έχετε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων

  • να παρακολουθήσετε ομιλίες με θέμα τα cocktails, τα ποτά και τις τεχνικές ανάμιξης από Έλληνες και διεθνείς ειδήμονες (Αγγλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Γαλλία, Σκωτία, Ισπανία κλπ)
  • να δικτυωθείτε με επαγγελματίες των bars από όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
  • να δοκιμάσετε περισσότερα από 500 προϊόντα
  • να ακούσετε στελέχη και επιχειρηματίες να μοιράζονται τις γνώσεις τους γύρω από τη διαχείριση και τη λειτουργία των bars
  • να εμπνευστείτε από τους cocktail gurus της παγκόσμιας bar σκηνής
  • να ενημερωθείτε για τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και μέσω γευσιγνωσιών
  • να δείτε καινοτόμα εργαλεία και εξοπλισμό για το bar σας
  • να βρείτε προϊόντα, εξοπλισμό και λύσεις για το bar σας.

Η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση στο Athens Bar Show επιβεβαιώνει τη δυναμική της ελληνικής bar σκηνής και αξίζει να αναφέρουμε πως το 2016 το παρών έδωσαν περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, ανάμεσά τους τουλάχιστον 3000 bartenders, ενώ δημιουργήθηκαν πάνω από 200.000 cocktails, για τις ανάγκες των γευσιγνωσιών και της εκμάθησης πρωτότυπων τρόπων σερβιρίσματος. Φέτος η προσέλευση αναμένεται να σπάσει ξανά το ρεκόρ!

Η καρδιά της πρωτεύουσας ετοιμάζεται και πάλι να χτυπήσει στο “Athens Bar Show”!

–     H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των bars

Info

Ημερομηνίες: Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00

Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι