Από την 1η Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ΜΑΝΤΕΛ ΦΟΥΝΤ Ε.Π.Ε. πρόσθεσε στην αλυσίδα των καταστημάτων της PAUL, μια νέα διεύθυνση στο κέντρο της Κηφισιάς, στην  οδό Λεβίδου 4.

Bienvenue Paul

Το νέο κατάστημα PAUL, αντιπροσωπεύει το τρίτο της φημισμένης γαλλικής boulangerie – patisserie (από το 1889), που άνοιξε στην Αττική.

Η επέκταση της αλυσίδας είναι μέρος της γενικής στρατηγικής της εταιρείας που στοχεύει στη δυνατή παρουσία της στο χώρο της αρτοποιίας και της εστίασης. Η ανάπτυξη των καταστημάτων γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία ΜΑΝΤΕΛ ΦΟΥΝΤ Ε.Π.Ε., η οποία έχει πάντα ως κύριο μέλημά της την  κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της και, ταυτόχρονα, τη διατήρηση των παραδοσιακών και διαχρονικών γαλλικών συνταγών.

Tο καινούριο κατάστημα στην Κηφισιά έχει το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό στυλ, όπως όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Ταυτόχρονα, συγκεντρώνει την τεχνογνωσία και την εμπειρία του εμπορικού οίκου PAUL, που μεταφέρει σε όλο τον κόσμο τις γνώσεις του πάνω στη γαλλική αρτοποιία, εδώ και 125 χρόνια.

Το κατάστημα στην Κηφισιά θα απασχολεί συνολικά 29 εργαζόμενους, μοναδικός στόχος των οποίων θα είναι η άψογη εξυπηρέτηση του κάθε επισκέπτη. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία ΜΑΝΤΕΛ ΦΟΥΝΤ Ε.Π.Ε. επεκτείνεται στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς σημαντικό μέρος των υλικών και προμηθειών για όλες τις ανάγκες του νέου καταστήματος θα καλύπτεται από Έλληνες προμηθευτές.

Ο Παντελής Πασχαλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Το κατάστημα της Κηφισιάς είναι το 3ο κατάστημα PAUL που ανοίγει στην Ελλάδα με τη μέθοδο της δικαιόχρησης. Ο τρόπος που επεκτεινόμαστε δείχνει τη γενική φιλοσοφία και λειτουργία της εταιρείας, δηλαδή, την επιθυμία μας για ποιοτική και σταδιακή ανάπτυξη. Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και φρέσκα προϊόντα, φτιαγμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές και διαχρονικές γαλλικές συνταγές, που θα ταξιδέψουν τους Έλληνες καταναλωτές στη γαλλική τέχνη του ευ ζην».

 

Καταστήματα PAUL ▪ ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4 ▪ ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10 ▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70