Το πιο αγαπημένο brunch της πόλης επιστρέφει με πλούσιες δημιουργικές απολαύσεις.

Νέα, ξεχωριστά πιάτα και ‘Chefs station με live ετοιμασία των ‘Specialties of the Day‘. 

Το NEW TASTE Restaurant στο ξενοδοχείο NEW HOTEL στην Πλάκα, ο πιο εκλεκτός προορισμός γεύσης στο κέντρο της πόλης που καθιέρωσε τη συνήθεια του Sunday Brunch, εξελίσσει την ιδιαίτερη φιλοσοφία του και προτείνει νέες, εμπνευσμένες επιλογές.

Το σήμα-κατατεθέν του εστιατορίου αποτελούν τα νόστιμα ψωμιά, οι ολόφρεσκες πίτες και home-made viennoiseries και τα γλυκά που παρασκευάζονται στο μοναδικό Bakery του NEW TASTE και που μπορεί κανείς να επιλέξει από τις ειδικές βιτρίνες και trolleys ανάλογα με τη γευστική του διάθεση.

Τα καθιερωμένα Signature Dishes, όπως το NEW TASTE Hamburger και οι NEW TASTE Napolitan style pizzas συνυπάρχουν με νέες, ενδιαφέρουσες παραλλαγές στα αυγά: Καγιανάς με σύγκλινο Μάνης, ψητά με πιπεριές και Chorizo και soft boiled με σπαράγγια, πανσέτα και αλάτι με τρούφα, ενώ τα δημοφιλή Benedict, Scrambled και Norwegian με σολωμό παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων. Τα ‘ανοιχτά’ Tartine Sandwiches παρουσιάζονται σε ευφάνταστους συνδυασμούς, όπως Χούμους, Ψητές Πιπεριές και Jamon Iberico και Καπνιστός Σολωμός με Σπαράγγια και Λεμόνι, ενώ το Chicken Ceasar Wrap και τα Lobster Rolls με αρωματικό γιαούρτι κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η μεγάλη έκπληξη του Sunday Brunch menu είναι το “Chefs station”, όπου οι πελάτες θα παρακολουθούν τον  chef να ετοιμάζει live μπροστά τους τα ‘specialties of the day’ σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, εναλλάσσοντας κάθε Κυριακή τις δημιουργίες του.

Οι γλυκές παραλλαγές σε pancakes ανταγωνίζονται τη νέα πρόταση με ψητό τσουρέκι με γιαούρτι, μέλι και φράουλες, ενώ συνοδεύονται ιδανικά με δροσερούς χυμούς, smoothies και cocktails αλλά και τον οργανικό espresso της Taf ή τον πιο δυνατό ναπολιτάνικο Pasalaqua που διαθέτει αποκλειστικά το NEW TASTE.

Σε επιμέλεια του Τάσου Ιωαννίδη σε συνεργασία με τον chef του εστιατορίου Steven Frost, το NEW TASTE αντανακλά ποικίλες γευστικές επιρροές που συνδυάζονται με την εμβληματική design αισθητική των Fernando και Humberto Campana,  επιφυλάσσοντας μια αυθεντική γευστική εμπειρία που γίνεται αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια.  

NEW TASTE Restaurant, BRUNCH
Ψητό τσουρέκι με γιαούρτι, μέλι και φράουλες
NEW TASTE Restaurant, BRUNCH
Chicken Caesar Wrap
NEW TASTE Restaurant, BRUNCH
Αυγά soft boiled με σπαράγγια