Ledra Kai_Totem

Το Ledra Kai (πρώην Kona Kai) του Ξενοδοχείου Athens Ledra ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τη χειμερινή περίοδο με ανανεωμένο μενού και γεύσεις. Στην καρδιά της Αθήνας, το εστιατόριο Ledra Kai προσφέρει, για περισσότερο από 30 χρόνια, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις, παραμένοντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της Πολυνησιακής κουζίνας.

Οι μοναδικές γεύσεις της Πολυνησίας, καθιστούν την κουζίνα του Ledra Kai ως την ιδανική επιλογή, ενώ το μενού, εμπνευσμένο από τον Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστα Νάνο, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της Ασιατικής και Πολυνησιακής κουζίνας. Το ανανεωμένο μενού του Teppanyaki προσφέρει για πρώτη φορά Angus Beef γαρνιρισμένο με ασιατικές γεύσεις και περιλαμβάνει επίσης επιλογές από Beef Fillet, Sirloin Steak και Ribeye Steak. Για όσους αγαπούν την Ιαπωνική κουζίνα, το Teppanyaki προσφέρει ένα γαστρονομικό show που θα εξιτάρει όλες τις αισθήσεις, ενώ το sushi bar του Ledra Kai θα ενθουσιάσει με τη μεγάλη γκάμα επιλογών.

Για τα ζευγάρια ή τις παρέες που αναζητούν μια πιο «βασιλική» εμπειρία, το Tonga Menu, που αποτελεί το δείπνο των Βασιλέων της Χαβάης, υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι στην Πολυνησιακή κουζίνα. Οι επιλογές ανάμεσα σε γαρίδες Τεμπούρα, χοιρινά Dumpling, μεγάλες γαρίδες μαγειρεμένες σε γάλα καρύδας και ζάχαρη φοίνικα και χοιρινό Molokai Teriyaki συνθέτουν την απόλυτη γευστική εμπειρία και εγγυώνται ένα ξεχωριστό γεύμα ή δείπνο.

Η μεγάλη ποικιλία από γλυκά και τα εξωτικά κοκτέιλ του Bali Lounge προσθέτουν την τελική πινελιά σε ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων σε εξωτικά μέρη της Ασίας και της Πολυνησίας, ενώ η διακόσμηση του εστιατορίου, τα τοτέμ και τα αγάλματα των Πολυνησιακών Θεών, δημιουργούν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα η οποία συμπληρώνοντας την ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.