Το καφέ Take-Out Drawing στη Σεούλ δημιούργησε έναν νέο τρόπο σερβιρίσματος του καφέ, ειδικά για τους λάτρεις του πολύ γλυκού καφέ. Αντί για σιρόπι ή ζάχαρη, λοιπόν, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας με… μαρέγκα.

Θυμίζει και στην όψη και στη γεύση σαντιγί, ωστόσο , η μαρέγκα δεν λιώνει στον καφέ. Η ονομασία του ροφήματος είναι Paul’s Meringue Factory και μέσα σε μερικές εβδομάδες έχει γίνει ήδη trend.

Μάλιστα, επειδή η μαρέγκα είναι φτιαγμένη μόνο από ασπράδια αβγού, ζάχαρη, αλάτι και βανίλια, ο καφές αυτός ενδείκνυται και για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και αποφεύγουν το  γάλα και τις κρέμες.