Ένας σεφ της Βιρτζίνια που σχεδιάζει να ανοίξει ξανά το εστιατόριό του στο τέλος του μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, επινόησε έναν μη συμβατικό τρόπο για να γεμίσει κενά τραπέζια και να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες θα ασκούν κοινωνική αποστασιοποίηση. Ο τρόπος; … Κούκλες.

Σύμφωνα με το Insider, πρόκειται για τον βραβευμένο σεφ Patrick O’Connell, επικεφαλής στο Inn at Little Washington στην Ουάσιγκτον, της Βιρτζίνια, ο οποίος σχεδιάζει να γεμίσει θέσεις στο εσωτερικό του εστιατορίου με ανθρώπινες κούκλες.

Το Inn at Little Washington, το οποίο έχει βραβευθεί με 3 αστέρια από τον οδηγό Michelin 2020, δεν διαθέτει καθίσματα εξωτερικού χώρου, οπότε δεν μπορούσε να ανοίξει μέχρι τα τέλη Μαΐου. Φυσικά, όταν όλα τα εστιατόρια ανοίξουν θα απαιτούνται συγκεκριμένες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και τους πελάτες.

Ο O’Connell συνεργάζεται με το Shirlington’s Signature Theatre στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, για να δημιουργήσει τις κούκλες, οι οποίες θα διαμορφωθούν με ρούχα που θυμίζουν τη δεκαετία του 1940. Το προσωπικό του εστιατορίου θα ρίξει το ψεύτικο κρασί και θα τους ρωτήσει για το βράδυ τους, σύμφωνα με την έκθεση, σαν να επρόκειτο για αληθινούς πελάτες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Social Distancing is “INN” style. . #mannequin #michelinrestaurant #forbestravelguide #relaischateaux #michelin3stars #luxuryhotel #visitvirginia #theinnatlittlewashington

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Inn at Little Washington (@innatlittlewash) στις