Διαβάστε το CABARE Magazine: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022!
.
Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
06 EDITORIAL | MIX&MATCH | Το εστιατορικό concept που έφερε η πανδημία
08 ΤΑΣΕΙΣ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ | Ποιες είναι οι τάσεις που θα κυριαρχούν το 2022;
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 2022: Μια εναλλακτική πρόταση στην τάση του delivery
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 2022: «Εναλλακτικές» διατροφικές συνήθειες και προϊόντα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 2022: Περιορισμένη ή μηδενική επαφή
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 2022: Βιώσιμες πρακτικές με τη βοήθεια της τεχνολογίας
17 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ | “Όλοι μας οφείλουμε να γίνουμε μέρος των αλλαγών”
18 ΤΑΣΕΙΣ | ΚΑΦΕΣ | Τι επιφυλάσσει το 2022 για τον καφέ;
Πρωτεΐνη & άζωτο
Matcha Latte: Τι επιφυλάσσει το 2022 για τον καφέ;
22 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ | Γαστρονομία, τέχνη και οπτικά στοιχεία συνδυάζονται
26 MARKETING | FEEDBACK | Ζητήστε συμβουλές από τους θαμώνες σας!
28 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | TAMPING | Το σωστό πάτημα για έναν γευστικό καφέ!
30 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ | EGEO SOUVLAKERIA | Το ελληνικό εστιατόριο στη Βαλένθια
32 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΦΥΣΗ | Σύνδεση με τη Φύση: Μια διαφορετική αισθητική εμπειρία εστίασης
34 MANAGEMENT | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ | 5 καλοί λόγοι για να πείτε αντίο στον παλιό εξοπλισμό κουζίνας
38 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ | Το Living Bakkali εμπνέεται από την έρημο
42 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ | SUPPLIERS GUIDE | Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!
Μπορείτε να Ξεφυλλίσετε το τεύχος εδώ: issuu.com
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!
Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites