Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Χειμώνας 2023-2024 του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης 

(πατήστε εδώ)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

06 MANAGEMENT l ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΦΕ l Τι αναμένεται για τα ποτήρια takeaway του καφέ
14 MARKETING l ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΦΕ l Οι τάσεις στη βιομηχανία του καφέ
18 ΤΑΣΕΙΣ l ΚΑΦΕΣ+ l Πρωτότυπες προσθήκες στον καφέ
22 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ l ΕΛΕΓΧΟΣ l Είναι η επιχείρησή σου έτοιμη για τον επόμενο έλεγχο;
26 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ l XIN RONG JI, SHANGHAI l Ένα εστιατόριο βυθισμένο στην κομψότητα
30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ l COBARDE, MEXICO l Ένας διάλογος μεταξύ μινιμαλισμού & γαστρονομίας
32 ΑΦΙΕΡΩΜΑ l ΡΟΥΜΙ l Τι είναι, όμως, ακριβώς το ρούμι;
38 DESIGN l SPEAKEASY l Από την ποταπαγόρευση του 1920 στο σήμερα
42 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ l SUPPLIERS GUIDE l Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!

Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ!

www.hoteldesign.gr/exoplismos-xenodoxeiwn-estiasis