Το νέο Food Trend της Ιαπωνίας είναι τα Salad Cakes
Σας μοιάζει για το ιδανικό brunch; Για προσέξτε καλύτερα…
«Μια νέα μορφή σαλάτας” που μοιάζει με λαχταριστά κέικ είναι το νέο γαστρονομικό trend στη Nagoya της Ιαπωνίας. Το Vegedeco Salad® Cafe δημιουργήθηκε από τον Mitsuki Moriyasu, έναν Ιάπωνα “σχεδιαστή” τροφίμων, που έχει ως στόχο να συνδυάσει στα πιάτα του την υγεία με την ομορφιά.
Όλες οι σαλάτες είναι βασισμένες σε συνταγές χαμηλές σε υδατάνθρακες και χωρίς γλουτένη. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών, που φροντίζουν ιδιαίτερα την υγεία και την ομορφιά τους και για τους άνδρες, που προσέχουν το σώμα τους. Τα “κέικ” λαχανικών μπορούν να συνδυαστούν με το “Vegedrop Tea”, ένα γευστικό και υγιεινό τσάι λαχανικών. Το τσάι δημιουργείται από διάφορα συστατικά μέρη λαχανικών, όπως ρίζες, φύλλα και φλούδες, τα οποία επιλέγονται προσεκτικά με βάση την αντιοξειδωτική τους δράση και σύμφωνα με την κάθε εποχή.
Οι ιδιαίτερες αυτές σαλάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αντί για τούρτα, σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως γενέθλια και πάρτυ.
Photos: Courtesy of Vegedecosalad.com