Η εταιρεία koytiadelivery.gr διαθέτει 19 διαφορετικούς κωδικούς / μοντέλα που είναι ειδικά για την διανομή τροφίμων αλλά και την μεταφορά δεμάτων – courier.

Τα προϊόντα και συγκεκριμένα τα κουτιά delivery κατασκευάζονται με ένα νέο για την Ελληνική αγορά υλικό, ειδικό πλαστικό (γραμμικό πολυαιθυλένιο) τύπου LLDPE που είναι πιστοποιημένο για μεταφορά τροφίμων και με αριθμό πατέντας στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Η εταιρεία koytiadelivery.gr  αναπτύχθηκε στον κλάδο του εξοπλισμού διανομής λόγο της μεγάλης ανάγκης για αξιόπιστα και οικονομικά προϊόντα διανομής και συγκεκριμένα κουτιά delivery, χρησιμοποιώντας το νέο υλικό (γραμμικό πολυαιθυλένιο).

Όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και εντός της ίδιας η της επόμενης εργάσιμης είναι ήδη στο κατάστημα του πελάτη, ενώ προσφέρονται και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως:

  • τοποθέτηση εσωτερικού ραφιού
  • τοποθέτηση ειδικής οικολογικής επένδυσης για μεταφοράς τροφίμων
  • εκτύπωση και τοποθέτηση ειδικών αυτοκόλλητων
  • τοποθέτηση των κουτιών διανομής στα μοτο για να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια του αναβάτη

“Λόγο ότι ο κλάδος της εστίασης είναι πολύ μεγάλος, για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση στις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη έχουμε κατασκευάσει συνολικά 19 μοντέλα κουτιών και θα ακολουθήσουν και άλλα. Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως όλοι οι συνεργάτες μας έχουν μείνει ικανοποιημένοι τόσο από τα προϊόντα και την διαθεσιμότητα τους για τον λόγο ότι είναι ετοιμοπαράδοτα όσο και από την εξυπηρέτηση και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Η εταιρεία μας ακόμα και πριν την τήρηση των νέων μέτρων ήταν πάντα δίπλα σε όλους τους συνεργάτες της παρέχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρότι είχαμε συνολική αύξηση πάνω από 300% στις παραγγελίες, αλλά και συγχρόνως συνεχή αύξηση του κατασκευαστικού κόστους των κουτιών, λόγω των συνθηκών της Ελληνικής αγοράς, εδώ και 5 χρόνια κρατήσαμε το κόστος της λιανικής προς τους συνεργάτες μας σταθερό και δεν υπήρξε η παραμικρή επιπλέον χρέωση”.
Κώστας Νομικός, CEO of MOTO NOMIKOS & Koytiadelivery.gr