Ο αγαπημένος ήρωας, Φιλέας Φογκ, βγήκε από το μυθιστόρημα του και βρήκε το δικό του καταφύγιο σε ένα μοναδικό μπαρ στο Λονδίνο. Το νέο, αυτό, μπαρ ονομάζεται «Mr Fogg’s Society of Exploration» και ανοίγει στους επισκέπτες του ένα παράθυρο στον κόσμο της περιπέτειας, του ταξιδιού και της φαντασίας, εμπνευσμένο από τις ιστορίες του εκκεντρικού ήρωα του Ιουλίου Βερν από το βιβλίο «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες».

ΤοMr Fogg’s Society of Exploration βρίσκεται στην περιοχή The Strand και ο χώρος έχει κάτι από το Orient Express. Τα καθίσματα είναι δερμάτινα, ο φωτισμός ατμοσφαιρικός, οι διακοσμητικές λεπτομέρειες πολυτελείς αλλά και τα ράφια γεμάτα με εγκυκλοπαίδειες, ενώ υπάρχει ένα δωμάτιο γεμάτο χάρτες. Φυσικά, το συγκεκριμένο μπαρ προσφέρει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς από όλα τα μέρη του κόσμου, συναντήσεις με προσκεκλημένους σύγχρονους εξερευνητές, μαθήματα παρασκευής κοκτέιλ και πολλά ακόμη.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το πέμπτο μπαρ της βρετανικής αλυσίδας Fogg, που έρχεται να συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιό της, μετά τα «Mr Fogg’s Residence», «Tavern», «Gin Parlour» και «House of Botanicals».