Η μοναδική εταιρεία αυτοκινήτων Bentley αποφάσισε να επεκταθεί και εκτός του κλάδου της δημιουργώντας ένα μοναδικό εστιατόριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

bentley

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φιλοξενούν, πλέον, ένα πολυτελές εστιατόριο που δημιουργήθηκε από την αγαπητή εταιρεία αυτοκινήτων bentley. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην υψηλότερη κορφή των Εμιράτων, στο βουνό Jebel Jais, και μάλιστα σε υψόμετρο 2.000 περίπου μέτρων.

Το όνομα αυτού; The Peak of Luxury. Ένα όνομα που περιγράφει με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ταυτότητα του εστιατορίου. Το εστιατόριο της bentley βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόριο παγκοσμίως και προσφέρει ένα μενού μόλις 5 πιάτων.

Το μενού είναι εμπνευσμένο από τον Βρετανό chef που έχει αναλάβει το εστιατόριο, Colin Clague, και υπόσχεται μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Φυσικά, το εστιατόριο δεν απευθύνεται σε όλους, αφού ανοίγει τις πόρτες του μόνο σε εκλεκτούς πελάτες της ίδιας της μάρκας αυτοκινήτων. Προφανώς, οι πελάτες που τελικά είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το εστιατόριο, μεταφέρονται από τα 5άστερα ξενοδοχεία τους με αυτοκίνητα της bentley και με προσωπικό σοφέρ.