Το προσωπικό του εστιατορίου Boka στο Σικάγο βίωσε μια ανέλπιστη χαρά, αφού ένας ικανοποιημένος άφησε σε αυτό πουρμπουάρ 2000 δολαρίων.

Συγκεκριμένα, στα 17 άτομα που εργάζονται στο εστιατόριο ο πελάτης αυτός άφησε από 100 δολάρια, συν το πουρμπουάρ πάνω στο τραπέζι που ήταν 300 δολάρια. Ο πελάτης αυτός ξεπέρασε κατά πολύ το ποσοστό του φιλοδωρήματος, 20% επί της αξίας, αφήνοντας ένα πουρμπουάρ 260% επί της αξίας.

Ο ίδιος ο πελάτης, ζήτησε, μάλιστα να επισκεφθεί την κουζίνα για να δώσει προσωπικά στο κάθε μέλος τους προσωπικού τα αντίστοιχα χρήματα, και να το ευχαριστήσει ξεχωριστά. Ανέφερε, ακόμα, ότι στο Boka απήλαυσε το καλύτερο φαγητό σε όλη του τη ζωή.

Μία από τις μεγαλύτερες τιμές, μετά το αστέρι Michelin που ήδη έχει το εστιατόριο, βίωσε το Boka σε μια πορεία 15 χρόνων στην γαστρονομία.