Ασυνήθιστες λιχουδιές επέλεξε το εστιατόριο Bull City Burger and Brewery να προσφέρει στους πελάτες του παρουσιάζοντας το Ταραντούλα burger.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στην Βόρεια Καρολίνα, ανακήρυξε τον Απρίλιο ως “μήνα εξωτικών γεύσεων” και έφερε στο πιάτο την ανατριχιαστική Ταραντούλα.

Φυσικά, πρόκειται για ένα πιάτο που δεν είναι για όλους, αφού κανείς πελάτης δεν μπορεί να το παραγγείλει. Για την ακρίβεια, όσοι ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν εγγράφονται σε λίστα στο εστιατόριο και οι τυχεροί αναδεικνύονται κατόπιν κλήρωσης. Αφού επιλεχθούν οι τυχεροί το εστιατόριο επικοινωνεί μαζί τους, τους ενημερώνει για την τύχη τους, και κανονίζουν το ραντεβού στο οποίο οι επισκέπτες θα “απολαύσουν” το πιάτο Ταραντούλα burger.

Το burger αποτελείται από μοσχαρίσιο κρέας, τυρί, πικάντικη σάλτσα τσίλι και από πάνω βρίσκεται μια ψημένη στον φούρνο Ταραντούλα. Όπως αναφέρεται πολλοί πελάτες επιλέγουν να γευτούν συνολικά όλα τα υλικά μαζί , αλλά είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που δοκιμάζουν ξεχωριστά την Ταραντούλα και ύστερα το burger.