Το μοναδικό cafe που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην “χώρα των cartoon”.

cartoon

Μικροί και μεγάλοι δείχνουν ιδιαίτεροι αγάπη για τα cartoon, γεγονός που ένα cafe στη Σεούλ, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί. Από την άλλη, το Instagram είναι το πλέον αγαπητό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί κανείς να λατρεύει τις φωτογραφίες και να έχει ένα νέο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό θέμα να φωτογραφίσει.

Αυτά τα δύο γεγονότα, όσο μακρινά κι αν δείχνουν, φαίνεται να σχετίζονται με τον πλέον ιδανικό τρόπο στο “Cafe Yeonnam-dong 239-20”, με το όνομα να υποδηλώνει στην ουσία την πραγματική του διεύθυνση, και να βρίσκεται σε μια δημοφιλή συνοικία της πόλης της Σεούλ.

cartoon

Από την στιγμή που διασχίζει ο επισκέπτης το κατώφλι του cafe, βρίσκεται αμέσως σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τα αγαπημένα όλων cartoon. Τα πάντα, από τους τοίχους και τα πατώματα, έως τα έπιπλα και τα πιάτα, ταξιδεύουν τον πελάτη κάνοντας τον να νιώθει σαν την Αλίκη που μόλις βρήκε την είσοδο για τη χώρα των θαυμάτων.

Το σκηνικό φυσικά, δεν είναι κάτι τυχαίο, αφού η καφετέρια άντλησε την έμπνευσή της από το κορεατικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα, το «W -Two Words», στο οποίο οι χαρακτήρες μπαίνουν σε έναν φανταστικό webtoon (συνδυασμός από το web και το cartoon) κόσμο.

cartoon

cartoon

cartoon

1η δημοσίευση: 1 Οκτωβρίου, 2020